Skåne min vän!

Jag hade min Skåne debut förra sommaren och jag kände direkt att hit kommer jag komma tillbaka.

Det dröjde en sommar innan jag var tillbaka. Vi lämnade hemmet under lite halvstress i förmiddags, lämnade nycklar till husvakten som bor hos oss när vi är borta. Vidare in mot Norrköping, Elin hade sitt prov inbokat idag för moppekortet. Hon har pluggat riktigt flitigt och bara över det kan jag inte vara stoltare.

Sagt och gjort, efter lite omständigheter så fick vi byta lokal men sen gjorde hon testet på mindre än tio minuter och fick därifrån med två fel. Alltså den tjejen, hon kan hon och nu har hon moppekort och mopeden står i garaget och väntar.

Så grym!

Nu ligger jag i stugan på 10kvm med en hund som bäddat ner sig och andetag som snusar sig genom kvällen. Vi har hunnit äta ceasarsallad, spana in havet, wow (!), spelat spel och jag har tagit en timmes powerwalk. Stegen slutade på 17.748 idag.

Veckan bjuder på lite införskaffande av stormkök, mat och garanterat minigolf. Jag vill absolut avverka någon timme på stranden imorgon då vädret just nu visar en stor glassande sol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s