Playmobil gets married

 

Vi fick hem ett paket med Playmobil för ett tag sen, drömmen – jag vet att jag hade älskat det här kittet när jag var liten, bokstavligen älskat. Om jag nu utgår ifrån mitt vuxenperspektiv istället och bortser ifrån mitt barn jag så är Playmobil fortfarande en stor favorit.

Det jag älskar mest är nog ändå förmedlingen av lek som dessa paket ger, det räcker med att gå förbi hyllan i leksaksaffären så är det något det pekas på, barnen blir nyfikna direkt och vill börja bygga och vår numera 15åring hjälper sin lillasyster att bygga ihop bygget för att hon själv vill, det ni mina vänner är det inte många av hennes andra leksaker som gör!

I det här paketet ingår det mycket tillbehör vilket jag ser som en klar fördel, om man ”bara” vill köpa ett paket så behöver man inte komplettera med ”gubbar”, helt klart bra. Tillbehören är som sagt många och inbjuder till lek, fantasin får sig en ordentlig hjälp och skjuts på vägen och leken kan varieras i en oändlighet.

 

Dockor i både större och mindre format, peruker så de enkelt kan ändra utseende, klädesplagg att byta mellan längs med att leken tar fart och ändrar karaktär.

Makeup hörnan

 

Detaljerna är noga utvalda med små galgar till kläderna, väskor till festen, speglar och halsband för att nämna några.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s