Vilket lyckat dygn

Igår vid 11 hoppade vi in oss i bilen och åkte iväg mot Karlstad, jag somnade två gånger under den resan på tre timmar 🙂

Raka vägen hem till Maria, packade in oss på hotellet, snannstylade oss och gick iväg till Sofies och Håkans hotell, dog lite bubbel, skrattade och slog in den klassiska sällskapsresepresenten. Sill, ansjovis, knäckebröd, dalahäst och ett presentkort.

Magnus köpte den rosa förvaringsväskan till mig i veckan, en sån klassist turist ja vist väska jag älskar den, så praktisk att jag funderar på att börja använda den på heltid.

Vi tog en taxi ut till den värmländska skogen där festen, Chartern, skulle hålla till. Joi mötte upp oss på plats, spraytanad och så snygg 40åring.

Tre nyanser av lack och drinkpinnar.

Vi välkomnades, minglade, lekte lekar, fick mat, liveband, dj och så dans hela natten. Såna här kvällar är ju såå magiska, vänner där man kan vara sig själv, vänner som får en att skratta, vänner som man saknar när man inte träffas.

Jag hade så roligt och festen var magisk på alla sätt och vis. Det bästa var temat helt klart, sköna outfits och så alla gästerna, ett gäng där alla bjöd på sig själva vilket i slutändan alltid blir en lyckad fest. Tack finaste Joi för att jag fick komma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s