Fick ställa in daten!

Idag hade jag bokat in en date med Johanna men eftersom min röst gav upp igår så insåg jag att antingen fick det bli envägskommunikation eller så fick vi boka om. Det blev det sistnämnda. Något att se fram emot istället då.

Istället kom jag hem från jobbet, la mig ute på altan med lurvigaste filten och njöt efter en stund kom Jullan och sen Elin så vi låg under filten och fnittrade ikapp, de här stunderna är magiska. När solen kikade fram mellan molnen var det riktigt härligt, tänk om bara de och blåsten kunde avta så vore ju den här sommaren förlåten.

Jag fick en inbjudan till en 40årsfest (en till, betyder det att jag också börjar bli gammal??) helgerna efter varandra också. Den första blir iallafall i Karlstad hos Joi med tema charter det längtar jag riktigt mycket till. Vad jag vet nu så kommer även Maria och Sofie också dit, yeeeeey – länge sen sist nu med många av dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s