Tre veckors jobb kvar

Jag kör ett sista ryck nu med tre veckors jobb innan jag går på sommarledighet (igen) var ju ledig midsommarveckan. Jag känner inget så där akut s.e.m.e.s.t.e.r behöv utan gillar att komma upp i tid på morgonen, komma iväg och göra något ”vettigt” istället för att dra benen efter sig hemma. Men såklart att det blir härligt när det väl är dags, får ställa väckarklockan bara.

Jag har varit så effektiv hela helgen, gjort listor över vad som behöver göras i varje rum och bestämt mig för att faktiskt göra en sak i taget. Nu är det projekt övervåning som jag skrev om igår, till och med mina barn har reagerar på att jag varit så pigg och bett mig att gå och vila en stund hehe. Jag har haft en period av mycket trötthet, huvudvärk och lite problem med magen och nu förra veckan fick jag svar på lite prover som resultera i att det blir glutenfritt för mig, precis som Jullan. Eftersom hon äter så sedan ett år tillbaka så blir det ingen större omställning för mig. Gluten och laktosfritt, mest när man blir bortbjuden man får skämmas men två av mina vänner är också gluten så det faller sig rätt naturligt. Då jag lagt om kosten en del har det genererat i att jag typ kan vara en av Sveriges piggaste människor just nu.

Helgens look, pyjamasbrallor med målarfärg, tofs på huvudet. Nu är iallafall mycket av övervåningen klar så kommande helg blir det det sista och sen ska jag stryka massor av saker på listan, stort gilla på det.

Eftersom jag blev sugen på lite nytt nu när det blivit så fräscht där uppe fick jag för mig att byta plats på byrån i vårt sovrum och den som står där uppe. Sagt och gjort, trodde jag! Det visade sig att vara ett större projekt än jag trodde. Byrån som skulle upp var av den större modellen Hemnes och den fastnade precis i vilken vinkel vi än tog den. Jag och Elin de svagaste av dem alla men vi kämpade på och tillslut efter att ha tagit bort trappräcket och ribborna fick vi upp byrån. De sista stegen fick vi köra på ren vilja, då hade vi ändrat position upp och ner med byrån fyra gånger innan vi fick till det. Men det blev riktigt bra iallafall så väl värt en inte någon idé att ändra planer närmsta tiden iallafall för ner kommer den nog inte.

I veckan kommer en snickarfirma och färdigställer nästa projekt, det kan nog bli ett av mina favoritprojekt tror jag, håller er uppdaterade under veckan.

 

En kommentar

  1. Jessica Sundberg · juli 3, 2017

    Jag tror den där semesterlängtan blir större ju närmare semestern man kommer. Det är som kroppen ställer in sig på att bli mindre effektiv ju närmare man kommer. Har man tre veckor kvar vet kroppen och knoppen att det bara är att hålla fokus uppe ett tag till! Tror jag! Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s