Det målas igen

Målning på gång igen, övervåningen, förutom tonåringens rum som vägrar – tänker att hon får göra det själv sen istället 🙂

I fredags var jag iväg på tjejmiddag med mina bästa två skrattpiller, vi brukar alltid ha julklappsleken men i år bestämde sig värdinnan för att införa sommarleken också under de andras jubel. Tre paket till ett värde av 50kr som vanligt är det ingen som kommer ihåg antalet klappar så det blir alltid mer och värst brukar också överskrivas. Det som också händer är att det råder ett totalt kaos, det blir alltid en kamp om ett paket och i år var det ett par popstjärnesolglasögon (??).

Vi åt en toastskagen till förrätt, grillade till huvudrätt och chokladdoppade frukter till efterrätt, minus chokladen för min del. Köttet var marinerat med bland annat lakritspulver, så gott. Vid 23.30 rundade vi av och jag somnade verkligen på en gång när jag slog huvudet mot kudden.

Idag lyser solen och man känner värmen ordentligt, Det verkade som om hela Sverige hade fint väder förutom just här i Söderköping såg till och med en som gick i vinterjacka i affären, lite överdrivet även för min del som fryser jämt 🙂

Idag planerar jag att bli klar med målningen, planera för inköp av lister så de kommer upp till veckan och så kommande vecka köpa golv till tonåringens rum så hon kan ägna veckan åt att måla hehe.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s