Vi renoverar Jullans rum

Vi har pratat länge om att tapetsera om Jullans fondvägg som hon haft sen hon var tre när vi byggde rummet åt henne, det är inte riktigt hennes stil längre om man säger så. Lite spontant efter en veckans ledighet behövde jag något att göra så vi åkte in till Norrköping och började plocka ner saker i kundvagnen.

Vi tog en frukost/lunch innan vi började, pannkakor till Jullan och en grillad smörgås med skagenröra till mig.

Jullan fick bestämma tapeter helt och hållet och så köpte vi vit färg till väggarna. När vi var där fick vi lite feeling så köpte färg till hallen också som jag ska försöka få ordning på nästa helg. Det är verkligen roligt när barnen börjar bli äldre när de själva kan vara med och hjälpa till, Jullan målade det mesta i sitt rum själv.

Resten av dagen monterade vi nytt skrivbord ifrån Jollyroom putsade och fixade med det nya som vi köpte tidigare på dagen. Rummet är inte så där jättestor men som tur är så är hon väldigt minimalistisk så det är ingen risk för att det blir övermöblerat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s