Morgonpass och jordgubbar

Vaknade av att mannens väckarklocka drog igång vid 6.00 alla vaknade utom just han! 

Smög upp till Elin sp vi bestämde oss för att åka och träna, ett snabbare pass, 20 minuter intervaller på cykeln och sen rodd tio minuter, fick kärringstopp när jag skulle backa bilen:) 


Idag tänker jag att jag ska fortsätta operation rens, vädret är rätt mulet idag så en innedag kan passa perfekt, lite planer på ogräsrensning också, toppen dag va haha.Igår fick jag samtalet att vårt spabad levereras nästa vecka. Sen kommer byggarna veckan därpå, som jag längtar till första badet. Förra sommaren hade vi ett mindre bad och jag badade nästintill varje dag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s