Hur var helgen i Göteborg?

Har ju missat att berätta klart om helgen i Göteborg, magisk helg. Vi har blivit riktigt bra på det här med att gå på dejt, går lite i perioder me ibland kan det vara välbehövligt att åka iväg och prata ostört och sova tills man vaknar.

Vi checkade ut från Scandic Europa strax innan 11, packade in allt i bilen och tog en liten mini shoppingrunda i Nordstan. Vi hade inga planer alls för dagen förutom att äta en god lunch, besöka kyrkogården för att lämna blommor hos en släkting och sen konserten på kvällen. Jag som alltid planerat allt in i minsta detalj gillar det här nya tänket.

Vi började med att besöka kyrkogården för att lämna blommor och sen parkerade vi bilen för att ta oss en promenad, vädret var perfekt. Vi hade inte gjort så mycket efterforskningar kring lunch så det slutade med att vi åt på Lagerhuset, inget märkvärdig tyvärr men miljön var mysig. Hamburgaren var nog stekt 10 sekunder på varje sida, inte alls min smak isåfall hade jag beställt råbiff!

Vi blev kortvariga och fortsatte sen och satte oss vid vattnet och bara satt tysta en lång stund, blickade ut över vattnet och Grodan båtarna som tuffade förbi med jämna mellanrum.

På kvällen hade jag gett mannen biljetter till I love Musicals så efter en snabbare middag promenerade vi till Ullevi, faktiskt första gången på den arenan för mig. Vädret var fortfarande varmt och skönt så man kunde sitta ute i tischan tills sent på kvällen. Jag hade inte förstått att det skulle vara så långt, det började 20.. och slutade strax innan 23.30. Den här typen av musik är inte alls min smak men eftersom mannens alla tre favoriter Peter Jöback, Tommy Körberg och Helen Sjöholm var med så var det bara att offra sig. Jag tyckte det var lite långtråkigt stundtals men min andra hälft njöt från början till slut.

Det glimrade till för mig ordentligt de gånger det var låtar ifrån musikaler som jag känner igen och flera gånger reste sig hela Ullevi efter ett par praktnummer. Showen avslutades med ett hejdundrande fyrverkeri.

2 kommentarer

 1. kristin/onlyfemale · juni 21, 2017

  Mysigt! Jag håller med din make, Peter Jöback är grym!
  Är så sugen på att åka till GBG jag med.

  Kram Kristin

  Gilla

 2. Kristin · juni 21, 2017

  Åh vad mysigt! Jag håller med din make, älskar Peter Jöback!

  Är så sugen på att åka till GBG snart jag med.
  Kram kristin
  http://onlyfemale.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s