Herregud vad vi dejtar! 

Just nu sitter jag i en skön fåtölj i Göteborg och känner hur solstrålarna tränger in genom fönstret. Det ser ut att bli en riktigt bra dag! 


Vi checkade in på Scandic Europa igår vid 20tiden. Läget är riktigt bra tycler jag, direkt vid Centralstationen och Nordstan, väldigt bra shopping direkt runt hörnet. Sen är det skönt att få sig en promenad när man vill till andra delarna av stan. Jag gillar den här delen väldigt mycket. Idag har vi inga direkta planer, strosa lite och sen hitta Göteborgs bästa lunchställe, tips? 

Men vi börjar med en god hotellfrukost så fort mitt dejtsällskap vaknar:) Jag tänkte bege mig iväg på en härlig powerwalk innan staden vaknar till liv helt. 


Söker du lite puls så är Scandic Europa ett bra alternativ, det finns en mysig lobbybar med lite feeling så att säga så man behöver verkligen inte jaga iväg för att komma iväg om vill ha något i glasen. 


Det spöregnade när vi kom fram igår och jag satt läge i fönsterkarmen till det stora fönstret och tittade på folk, den ena springer fortare än den andra för att undvika några regnstänk:) 


Nyvaken och pigg (!!!) efter många timmarssömn, vi bor i Superior extra, rummet ligger längst bort i korridoren så har inte hört ett ljud ifrån övriga gäster. Time to get ready, vill verkligen inte missa några onödiga minutrar, älskar Göteborg! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s