Tillsammans är vi starka!

Vi har fått kallelse för kommande läkarbesök där vi kommer få svar på alla prover som har tagits sista tiden. Blodprover, ultraljud och nukleärmedicinsk undersökning – ser fram emot att sommarlovet snart är här så skruttans kropp får vila ordentligt. Kan man hålla en tumme att inflammationen även lagt sig efter 3,5år?

När ens barn är sjuka så önskar jag ibland att jag kunde ta sjukdomarna och flytta över dem till min egen kropp, barn oavsett ålder ska inte behöva ha svårigheter mer än nödvändig i livet. Jag håller tummarna för bra resultat om två veckor.

Klocka från Daniel Wellington

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s