Boktips

Semester innebär bokläsning för mig, jag är rätt dålig på att prioritera att läsa men varje gång jag öppnar en bok slutar det med att jag lusläser den så jag kan inte riktigt svara på varför jag inte gör det oftare.

Britt-Marie var här är en bok som jag älskar, älskar, älskar. Det roligare är att en av mina närmaste vänner heter just Britt-Marie och hon påminner lite om personen i boken även mod et skiljer rätt många år mellan dem. Jag både skrattade, fnissade och grät under den här boken jag till och med drömde om innehåll i boken då jag fick höra talas om att jag ropat ut att sheriffen kommer mitt i natten så man kan väl minst sagt säga att boken verkligen gjorde intryck på mig.

Har ni inte läst de så gör det omgående!

Vaknätter och verklighetskaos i Vasastan är den sån där bok som man bara gillar från första bladet, en skildring om nyblivna mödrar och deras olika till synes perfekta liv men under ytan så fanns det mer än så när man bara skrapade lite grann. Lite så som livet ser ut för många, fint på utsidan men alla har sina egna saker de kämpar med sjukdomar, pengar, förhållande eller kanske bara en dålig självkänsla. Enkel, lättläst men med en spänning som gör att man hela tiden vill veta mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s