Borta bra men hemma bäst

Morsdag!

Det här är inget som vi firar märkvärdigt här hemma men barnen kom med blommor, vas ifrån Skruf Glasbruk och mannen med en flaska Taittinger, favoriten. I övrigt har vi inte gjort något märkvärdigt, ni vet tvätta ikapp tvätten och annat som behövs efter en vecka på resande fot.

Elin har varit iväg på mopedkurs och i väntan på det passade jag och den yngre donnan i huset på att shoppa lite mer alternativ till sommargarderoben. Känns verkligen som om jag behöver uppdatera min egen garderob vet inte om det bor en husmus här hemma som knycker saker ifrån min garderob eller om det är tonåringen på övervåningen som sakerna hamnar hos 🙂

Tänk att skruttan redan går på mopedkurs, känns overkligt och inom något år så byter vi ut mopedkurs mot att övningsköra med bil, tiden går för fort som man alltid brukar säga. Ett av mina mål under 2017 är att försöka ta tillvara på tiden, ännu mer, fokusera på dem som ger samma tid tillbaka, ägna mig åt saker jag får energi av och glädjas åt de små sakerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s