På resande fot hemåt

Vad är det med oss och flygplatser?

På hemresan hemåt så var det fel på skrivarna som skulle skriva ut boardingkorten så vi fick även denna incheckning springa till gaten, så tråkigt men hem kom vi och efter en avstickare till Sigtuna för att lämna av Brittis och sen vidare till Magnus syrra för lite fika. Vi var hemma i Söderköping igen runt åtta tiden och jag stupade i säng och somnade snabbare än huvudet nådde kudden. Trodde jag skulle vara utvilad efter en veckas semester!

Va riktigt skönt att vara iväg även om jag inte är helt nöjd med vädret, eller absolut inte men några timmars sol blev det här och var och en av dagarna var helt molnfria så då passade vi på att testa Serum Masq+ en Aftersun ansiktsmask som ju passar såå bra att ha med sig på semestern. Jag hade mig med liknande när vi var på Dominikanska i vintras också.

SerumMasq+ after sun är perfekt efter en dag i solen. Ansiktsmasken innehåller ett aktivt serum som mättar huden med lugnande, fuktgivande och skyddande effekter från bl.a. aloe vera, trollhassel, allantoin och rosenvatten.

Det var riktigt härligt att slänga på sig en kylande mask efter en heldag i solen, jag har alltid en förmåga att bli väldigt torr när jag är iväg utomlands så massor av extra fukt är precis vad min hud behöver. Imorgon planerar jag en riktig familjedag men vet inte än vad vi ska försöka hitta på men en massa pussar och kramar blir det garanterat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s