Där kom solen! 

Det är väldigt varierande väder här, ifrån störtregn till strålande sol med klarblå himmel. Idag har vi legat vid poolen exakt hela dagen, jag har mer eller mindre sovit mig igenom hela dagen trots att vi somnat innan 22 varje kväll! 


Igår kväll blev det uppehåll så vi gick iväg på en promenad på 1,5 timme innan middagen. Den var riktigt skönt att röra på sig, vyerna är så vackra önskar att jag kunde fånga det på bild men igår tog jag bara med mig mobilen. Kvällens planer blir som de mera kvällarna, middag, eventuellt någon promenad och sen somnar vi väl igen:) Aftersun mask ska vi hinna med också. Jag har haft solglasögonen på och har nu ränder efter dem, att jag aldrig lär mig:) 


Jag har fått ordentligt med färg på magen, att vi var iväg i januari och grundade var ett smart drag! Sen är jag så jäkla glad över att man kommit upp i åldern att sola förståndigt, bra solskydd som gör att jag inte bränner mig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s