Planer för dagen

Vi vaknade tidigt imorse av en hejdundrande åska och kort därefter började regnet att smattra. Vi har följt vädret ganska slaviskt senaste veckan så visste sen innan att det skulle regna så vi har mentalt hunnit ställa in oss på det! 

Ingen idé att deppa ihop, finns massor att göra här ändå, spa, tennisbana, pingis (som jag älskar) och gym. Vi hade planerat morgonpromenad längs med stranden men vi får besöka gymmet istället inte illa pinkat det heller. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s