Upp som en sol och hem till en sjukling

Klockan ringde fem imorse och snabbt kom jag upp trots att jag höll mig vaken länge igår, hann inte vara på jobbet så länge innan J ringde och mådde illa och var allmänt seg och hängig. Jobbade en stund till innan jag åkte hem och tog hand om sjuklingen istället. Ett par extra timmar som jag inte räknat med genererade i att den där pappershögen som legat och tittat på mig i två veckor blev sorterad och klar. Jag har till och med skaffat Spotify, kört på snålvarianten ett tag och egentligen tröttnat för länge sen men inte förrän idag så fick jag till att ordna det, knasigt hur man funkar ibland.

Igår hade vi svärfar över för lite hjälp med lister så sovrummet är as we speak KLART! Jag åkte ner och hämtade alla paket, har ägnat mig åt en del shopping sista tiden bland annat till sovrummet så idag hopas jag att nya lampan kommer upp som den ska och så vidare. Jag känner verkligen en pirrande känsla i kroppen, om det är något jag har lovat mig under 2017 så är det att glädjas åt de små sakerna.

Ny kappa, like! 

Sitter nu och lyssnar på massa härlig musik och återfår eftermiddagskraften för att inte somna på soffan innan kl 19. Blir en hemmadag imorgon med för min och J:s del vi får se hur lugnt det blir 🙂

Hann med lite eftermiddags snack med Brittis också där vi går igenom kommande planering inför vår resa om 23 dagar, tror vi kom fram till det 🙂 Längt på den alltså! Jag och Julia prata om vår resa till Dominikanska senast idag, måste tillbaka dit snart. Den här kommande resan blir det iallafall Korfu, nog så härligt det med! På förra resan testade jag en strandväska, vattentålig som man inte behövde oroa sig över att sakerna skulle bli blöta i, enkel och bära med sig och smidig samt enkelt att skölja av ifrån all sand när man kom hem till hotellrummet.

Kommer ifrån Perstorps design

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s