En helt vanlig (måndags) kväll!

Fick feeling här på kvällen och en känsla av att det var måndag, helt fel! Tisdag, tisdag, tisdag! Vädret idag har ju varit så lustigt, blandat med regn, snö och hagel och däremellan ett par solglimtar 🙂

 

Kom hem efter jobbet och hittade J i sängen, ynklig och frusen så trodde där ett tag att det skulle bli vab imorgon men hon piggnade på sig som tur var och somnade friskare än någonsin för ett tag sen. Kan vara pollen som börjar smyga sig på. Packat ordning en necessär nu med alla mediciner till henne så hon har med sig till skolan för påfyllnad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Älskar att min energi är tillbaka helt och hållet igen, kom hem, städade det vardagliga, satte ihop ett dockskåp, gjorde läsläxan med J samtidigt som middagen puttrade på spisen och började med E:s läxor. Älskar verkligen känslan av när allt flyter på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s