Känner du någonsin att du inte hinner med?

Jag har e sån period just nu, intensivt är det, det drar lite i en åt alla håll. Läkarundersökningar med E för att reda i hennes mående samtidigt som skolan trycker på, samtidigt som man ska försöka sköta ett hem, hålla kontakten med nära och kära, vara en bra mamma, fru, vän och så vidare. Jag skulle behöva minst åtta timmars vakentid varje dag till, minst!

IMG_0875

Jag skulle kunna tänka mig och rymma ett tag, till en strand eller stuga uppe i fjällen, koppla bort alla störningsmoment, andas djupa andetag och bara vara. Bara andas och få njuta av andetagen en tid utan att det kommer något nytt som behöver ordnas upp.

På påsklovet var vi iväg till Linköpings universitetssjukdom för ytterligare en undersökning, en thyreoideascintigrafi som det så vackert hette. Det gick väldigt smidigt och nu väntar vi på provresultaten för att se vad nästa steg kan vara. Jag kräks en aning på sjukdomar just nu och dessa ”osynliga sjukdomar” vill jag verkligen slå ett slag för. Samhället har enligt min erfarenhet väldigt lite förståelse, det syns ju inte att hen har en sjukdom, den bara finns utan att man vet om den och även om man vet om den så klassas det lite som en axelryckning i många delar av samhället. Jag känner mig verkligen maktlös, det finns så lite förståelse och brist på kunskap när det inte klassas eller är vanligt att ha det som barn.

Tur att jag har lite roligt att se fram emot, tjejmiddag på lördag, hemligt häng inom kort och snaaaaart Korfu!

p1101104.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s