Påsken är inledd!

Långfredag och den är verkligen lååång! 

Jag hade planer på att åka in till Norrköping idag och fortsätta min jakt på den nya kameran jag ska köpa. Jag har varit iväg tre gånger, googlat och chattat med lite mer insatta vänner. Nu har jag fått ett tredje alternativ att fundera över.


Igår hade vi lite påskkärringar på besök, det brukar inte hitta några hem till oss så jag hade inte förberett något och det fick så klart ångra ganska snabbt. Det har väl aldrig plingat så mycket på vår dörr, Magnus fick åka ner och köpte lite till alla påskfire.


Jullan hade övernattningskompis så vi fick en väldigt lugn kväll här hemma då de roade sig själva hela kvällen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s