Vi kom hem och hamnade i sängen

arbetsprover

Vilket avslut på resan, vi blev sjuka både jag och Julia. Inte alls bra än men vi kämpar på. Jag har spenderat hela dagen i sängen, vaknade tidigt men var tillbaka till sängen redan vid 9 och somnade om och vaknade vid 14.30.

Efter mitt uppvaknande har jag varierat mellan soffan och sängen, kikat på resor. Hade ju en resa inbokad i vinter som vi bokade av i veckan men nu funderar jag på att köra efter ursprungsplanen iallafall. Velandets velade där har ni mig.

Skärmavbild 2017-04-04 kl. 23.35.56

När man spenderar så här mycket tid i sängen inser man alla saker som är kvar att göra efter renoveringen, taklisterna lyser fortfarande med sin frånvaro samt att jag vill ha en ny taklampa. Vet inte hur det går till men helt plötsligt har det smugit sig in rosa toner i sovrummet också – va inte allt tänkt så ifrån början.

Hoppas på lite piggare morgondag!

Ett av mina bästa tips är att ha en liten supriselåda eller liknande hemma när det råder vab i stugan, speciellt om det råkar vara som hos oss nu att den vuxne också är sjuk. Jag plockade fram ett sett med Playmobil med älvor som Jullan spenderat dagen med att börja sätta ihop. Vi ska fortsätta imorgon, jag ska visa mer bilder då, verkar helt fantastiskt med älvor, diamanter och hästar.

Skärmavbild 2017-04-04 kl. 23.44.31.png

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s