Hur gick SM?

Ni som följer mig på Instagram @sarianne.se vet redan hur det gick för tjejerna på SM. Blev det någon pallplats? 

Precis som dagen innan så ringde klocka tidigt. Jag hade varit exemplarisk och lagt fram allt in i minsta detalj dagen innan så vi hann gott och väl! 

Underställ, yllestrumpor och varm tröjor så klarade vi oss hela utedagen. Vi va på plats 1,5 timme innan det började och lagom till start började snön yra. För oss som bor nedåt i landet skulle jag klassa det som en klassisk snöstorm men jag är rätt säker på att de i Västerbotten bara skulle tittade ut genom fönstret och konstatera att det snöade. 

Fyra timmar efter startskottet gick slutskottet, vi var bland de första att väga in då vi började promenaden in redan 20 minuter innan avslut. 

Vid det här laget var det så halt på isen att vi mer låg på isen av alla halkningar än var upprätt. Pappa gjorde en praktvurpa som slutade med skadad höft. Jag gjorde en efter att vi kommit in på land också som slutade i att kameran hamnade i backen. Någon reflex inom mig sa att inte ta emot mig med händerna iallafall så på något underligt sätt lyckades jag ta emot mig med ena sidan och händerna uppsträckta i luften. 


Det var en nervös tid i väntan på prisutdelningen som vi spenderade med att försöka hänga med i fiskesnacket och åt hamburgare. Efter mer än en timme samlades alla runt scen och speakern började med att presentera yngre damjuniorerna först som båda tjejerna tävlade i. 

Tredje plats i pimpel SM 2017 går till….trumvirvel…. 

ELIN SEGERSTEN! 

Wow, ungen hamnade på prispallen så jäkla grym hon är. Julia hamnade på en hedrande sjätteplats och fick också bli uppropad på scen med ett pris. 

Utöver en mäktig bronsmedalj fick de båda en mössa med Skellefteå text och sen Pimpel SM 2017. Elin fick en fiskevåg och Julia en pannlampa. På kvällen efter dusch och slapp var det dags för SM middag. En sekund efter middagen höll Julia på och somna ståendes och bad självmant om att få gå och lägga sig. Vi somnade vidare med Elin rockade vidare någon timme till! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s