Freemovr i Norrköping

Den här veckan har varit lite som en dimma, men två viktiga läkarbesök som jag skrev om tidigare i veckan och efter det gick luften ur mig. Tampats med förkylning så har lagt mig klockan åtta varje kväll den här veckan. Förkylningen börjar avta vilket är så skönt och vädret utanför fönstret idag – himmelriket!

Jag känner att jag är tillbaka rent energimässigt! För att få lite annat att tänka på packade vi in oss i bilen i veckan till FreeMovr i Norrköping. Så bra!

Kul med en plats för äldre barn när Busfabriken och liknande börjar kännas lite pase, här var det bar upptill iallafall säkert femton som sprängt runt och hoppade. Vi höll oss till studsmatteavdelningen den här gången men båda tjejerna tittade nyfiken på Parkour delen med så mycket möjligt att vi kör det nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s