Nattsuddare

Igår började öronvärken, känns som att det var länge sen. Jullan började redan när vi skulle lägga oss och sen höll det på fram till 4.17 när Kag kollade klockan sista gången och också då trumhinnan sprack. 

Öronbarn, så vi har varit med ganska många gånger. Vi till läkaren imorse och fick penicillin, tabletter stora som stolpiller. Måste ringa imorgon och fråga om vi kan få flytande istället. När jag kom hem från jobbet idag somnade jag pladask och vaknade fyra timmar senare. Så blir nog en lång kväll här! 


Lilla tusselsudde som älskar snö. Han älskar att vara ute och filosoferar gärna snosandes i trädgården om dagarna. Tänk att han snart blir 1,5. En väldigt lugn period nu med massa gos och nyfikenheten finns där. Så roligt att följa. 


Maträtterna fortsätter att serverad utifrån RAW tänket och fortfarande håller det en hög smak. Mellanmålen tycler jag är lite sådär, inte alls men en del faller mig inte riktigt i smaken. Men som jag hörde på tv för många år sen ”Se maten som bränsle likt som till en bil”. Låter lite trist i min värld men en del rätter kan få kvala in som endast bensin. 


Imorgon har jag stängning på jobbet, skönt med ingen stress på morgonen. Vi har haft lite olika planer som landet en natt och sen är det bestämt sen innan att vi kollar Melodifestivalen hos mina föräldrar. Beror lite på hur sjukstugan ter sig hör hemma. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s