Vab i dagarna två

Det är VAB för min del idag och imorgon, J har sovit en del så jag har fått ganska mycket gjort här hemma. Känns nästan lite lyxigt. Tvättat fyra maskiner tvätt, haft tid att förbereda en massa mat, städat, bytt sängkläder, organiserat övervåningen.

Kidsen eller mest Jullan fick för sig att de skulle byta rum igen i helgen och konstigt nog är det det lilla rummet som har blivit mest populärt av någon anledning. Bra att komma på tanken själv när man är sjuk och bara kan ligga i sängen och peka också 🙂

Det bästa med att byta rum är att man verkligen rensar, varenda låda och hörn är nu genomgången och bara det som de använder är sparat resten åker iväg för försäljning till barnens sparkassa.

J som i Julia poster ifrån Kiddoz, ”spargris” från London och förvaringsburkar från Jollyroom

Hyllan och ljusslinga från Jollyroom ugglorna som har fått flytta omkring här hemma är ifrån Rusta

Jag älskar de där ugglorna, de började i vardagsrummet och har nu fått flyga upp till Jullans rum där de bott ett tag. Fyndade en sängkappa idag för ynka 50 pix som hon ska få imorgon och sen har vi spanat runt lite på posters till väggarna och sen önskar hon sig massor av gosiga filtar och kuddar.

Startade morgonen med en grön drink, jag har haft snacket om gröna drinkar sen i somras och nu fick jag till det. Mango, bladspenat och bland annat avocado. Gott må jag säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s