Cleansekassen en vecka

Sovmorgonen jag planerat in imorse fick inte alls, somnade på soffan igår och vaknade med kläderna vid 6.20. Jaja! Har hunnit med en del här hemma iallafall! 


Nu sådär två timmar senare har jag hunnit med morgonpromenad med Charlie som mycket hellre ville ligga i sitt tält. Nu sover han igen. Livet som hund skulle passa mig tror jag. 

Ska kicka igång frukosten här strax, börjar på Tastelines Cleanse kasse och är super taggad. Ut med det gamla och in med det nya som man brukar säga. En fräsch nystart mår vi alla bra av emellanåt:) Sen är det så jäkla lyxigt att allt bara kommer hem, jag behöver knappt tänka utan bara stoppa i mig det som står på schemat. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällste – bättre än vad jag äter annars. Ska hålla er uppdaterade under den kommande veckan om hur det går, hur jag mår osv! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s