Avrundar veckan i soffan

Haft en löprunda på kvällen, kräksmak i munnen fortfarande! Jaja det ska väl ge sig, önskar däremot att jag hittade lite mer glädje i löpningen. 


Åkte till Linköping idag efter jobbet och lämnade in vår Audi för försäljning. Har inga planer alls för vad vi ska köpa istället så tills dess får vi glida runt i lilla golfen:) 

Inte helt optimalt kanske men vi har inga längre resor på gång närmsta tiden så för vardagsbruk funkar den ju alldeles utmärkt. 

Julia är sjuk igen, hamnat i en sjukdomsperiod med mycket halsont och ont i magen. Jag som tyckte vi började se ljuset i tunneln då hon hållet sig frisk ganska bra under en längre period. Vi hade tänkt åka till landet idag egentligen men skönare och få vara sjuk hemma. 


Personlig almanacka 


Helgen blir därför vrållugn, jag planerar att sova middag en av dagarna och sen rensa lite skåp. Skriva ”att göra lista”, lägga upp en plan för löpningen i veckan och sen om sjukdomarna kvarstår så ska jag bara ligga på sofflocket. Samla lite energi för vad våren har att erbjuda! 

Jag älskar att fylla i saker i kalendern, de närmsta sakerna att se fram emot är: Finalen av Melodifestivalen, SM för tjejerna, Korfu, Bråvalla, 30årsfest och sen fylls det på med häng av olika dess slag. 

Jag har alltid kalendern i väskan, för mig är det nödvändigt att skriva mer för att komma ihåg saker. Jag skriver också alltid ner mina jobbtider då jag har rullande schema så de håller jag inte i huvudet. 

Nu ska jag bara bestämma vad vi ska hitta på i sommar på semestern. Det svåraste för min del är att jag ofta vill för mycket. Bila i Europa tillhör en av mina toppsemestrar men massa bra minnen av semester vi haft i Sverige med. 


Båtturen över till Tyskland


Europa Park i södra Tyskland är en riktig guldgruva. Vi sov två nätter i en indianby, så himla bra och nöjesfältet var oslagbart! 


Veckan i Frankrike var också helt underbar. Jag älskade att ta dagarna som de kom, planera från dag till dag om man skulle stanna eller åka vidare till en ny stad. 


Kompishäng i Dalarna, måste vi bara göra i sommar igen! 


Kryssning sommartid!


Grekland


Eller lata dagar på landet! 

En kommentar

  1. Sara H · mars 10, 2017

    Å vilka snygga träningsbyxor. Vart har du köp dom?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s