Att snart ha en 15åring i huset

Hjälp och hjälp igen!

Om bara två dagar har vi en 15åring i huset. Det känns…jag har inte riktigt tagit in hur det känns. Att ha en 15åring i huset måste ju betyda att jag är lastgammal även om jag var en ung mamma. Men jag kan verkligen inte förstå att lilla pluttan ska bli 15.

Det står redan nu en moppe på uppfarten som bevittnar att det här faktiskt ska ske.

Jag och Jullan var ju in till stan och shoppade en del i helgen för födelsedagen så vi ligger väldigt mycket i fas. Nu ska vi bara bestämma om det blir restaurang som planerat eller om vi ska ta Manges berömda hamburgare istället. De är magiska, på alla sätt och vis.

Mmm…

Annars idag har vi äntligen med betoning på äntligen fått ihop den nya sängen, tyvärr råkade vi repa den direkt 🙂 Lite typiskt oss! Nya tavlor hann vi få upp också, visar bild imorgon när ljuset infinner sig och så. Gardiner är beställda, tack vara Sofie fick jag världens deal på det och lite annat. Tur någon håller ordning på reorna åt mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s