Löpträningen är igång

Det här med att börja träna inför ett lopp, vet inte riktigt vad jag tycler om det här med att springa egentligen. Jag har mer än hälften kvar innan jag har kommit igenom en halvmara. Men ön finns det tid kvar! 

Ett måste för mig är grym musik så fort det kommer en dålig låt eller en som jag tröttnat på märker jag att energin sinkar direkt. Jag ska sätta mig ner i veckan och verkligen lägga till låtar jag som älskar. Har ni några perfekta låtar för löpning?


Än så länge kör jag två pass per vecka och har siktet inställt på att ligga på milen iallafall under hela mars för att sen ta mig vidare. Jag har inte riktigt hittat löparglädjen än men det kommer nog i takt med att flåset blir mer kontrollerat också. 


Hemma har barnen sportlov så pendlar mellan att arbeta för att sen komma hem ovh hitta på något roligt med barnen. Idag hade vi spelkväll med massa spel som legat i skåpet ett tag. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s