Datehelg

Vi datar vidare, läs jag ligger i jaccuzzin på rummet. Badade i nästan tre timmar idag. Så mycket har jag saknat att bada alltså. Är nog meningen att jag ska vara född i vattumannens tecken. Älskar det. Var på stan tidigare idag och var på jakt efter den perfekta badbomben, men affären hade ju klappat igen.

Jaja, tillbaka till hotellet och hoppa ner i badet. Hade en massagetid, födelsedagspresent från mannen inbokad på dagen. 75 minuters massage och ansiktsrengöring. De 75 bästa minuterna på länge!

Efteråt körde vi sushi och häng bara! Så skönt och bara va, inget avancerat och mysbrallan på liksom.

Nu sitter vi och hänger framför melodifestivalen. Jag är ganska besviken på den årets startfält men ikväll känner jag att Robin Bengtsson och Fo&o sticker ut iallafall. Det rycket ju iallafall foten med i takten vilket de andra låtarna inte riktigt får mig att göra.

Imorgon ska jag hinna med en sväng på stan med tänkte jag innan vi checkar ut. Har en massa presentkort som behöver shoppas upp, angeläget bekymmer känner jag. Var och spanade in HM Home tidigare i förmiddags men var på jakt efter gardiner till sovrummet men de hade väl ungefär allt än just gardiner 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s