Med handen i choklad

Sitter på handen i en skål med choklad och måndagsfilosoferar.

Har lagt ner ganska mycket tid på de sista veckan, veckorna och känner att det är väldigt värdefullt att sortera ut det ena och den andra känslan. Jag har aldrig varit en känslomänniska! Däremot hör jag ofta att jag är för snäll, vet inte riktigt men jag har väldigt svårt för att ”göra slut med människor”.

Jag skulle nog inte beskriva det själv som en negativ egenskap att vilja ge personer både en och fler chanser!

Snart helg igen, kanske lite optimistiskt tänkt med tanke på att det bara är måndag idag men herregud så det rusar iväg. I helgen har jag och mannen date, hela helgen faktiskt. Det känns som om det var länge sen, bara han och jag en längre period så kommer helt klart bli lite längtan och väntan inför det.

Jag överraskade honom med biljetter till Johan Glans i april förra året och för ett tag sen så berättade han att han ordnat med boende. Hela helgen, när man ändå håller på. I födelsedagspresent fick jag även en massage på hotellet vi kommer att bo.

Jag åker in direkt efter jobbet på fredag med maxfart, eller hur fort ni busschauffören kan tänka sig att brumma på!

2 kommentarer

  1. frumagnolia · februari 14, 2017

    Japp, snart helg 🙂 Bara man är föörbi tisdagen, sen då.

    Gilla

  2. Biggeros · februari 15, 2017

    Tänk vad en vecka går fort!! Inte mig emot=) Ibland är det bra att rensa känsloknölarna och låta allt passera. Visst är det bra att ge någon en andra chans. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s