Firande i dagarna två

Med jobb och kvällsmöte och annat så blev inte riktigt födelsedagen som tänkt så familjen bestämde sig för att vi skulle fira den igen och den hör gången skulle allt gå som planerat! 

Det var till och med så att de kom och sjöng imorse igen klockan sex alltså de är rätt söta. Sen födelsedagsfrukost och paket igen. Massa blommor och presentkort på H&M. Min favoritjuice och baguetter. 


Efter frukosten hade jag läkarbesök med Elin som drog ut på tiden och efter det mådde hon inge bra. Jag åkte iallafall och jobbade och fick lite ny energi. När jag kom hem, kom jag på att glömt bilen på jobbet. Jag tar i princip aldrig bilen till jobbet och jag va så fokuserad på att komma hem snabbt i kyla:) 

Väl hemma blev det lite småplock med ost, kex, räkor och ett halvt glas bubbel och efter det rundade vi av födelsedagsfirande dag två. Tänker att vi kanske ska införa det som en tradition att fira i dagarna två. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s