Lets do this – bootcamp

Jag befinner mig på västkusten eller är det kanske så att jag snart kommer att börja kalla det bästkusten.

Jag har besökt västkusten så många gånger under 2016, fler gånger än under hela mitt liv. Nu är det dags igen. Den här gången för Boostcamp på Tanumstrand. Min mage är fortfarande helt i obalans så men eftersom det är Womsa som samlat ihop ett gäng så får magen bita ihop. Lättare sagt än gjort!

Det blir nog mest att jag agerar fotograf och de andra tränar!

Vi startade dagen med spa, vilket annat sätt än just det kan få bli inledningen på den perfekta dagen. Efter spa:t delade alla in sig och drog iväg på olika träningspass, bland annat step, Wikked WorkOut, Kul Cirkel- och intervallpass och ett pass där man tränar löpteknik. Blandade skurar och kul att några drog iväg på löptekniksträning då Team Womsa kommer att springa Göteborgsvarvet i maj.

Utmaning eller utmaning!?

Jag vet att mitt första steg för att kurra detta får bli att köpa ett par ordentliga skor.

Innan alla drog iväg på första passet blev de kittade med ett par träningstights ifrån Gavelo.

Jag ska visa mina senare iunderhelgen, älskar dem. Passformen är fantastisk, för kändes de lite tveksamma om de passade när men när de väl satt uppe så satt de som en smäck. Resåren/mudden sitter på ett väldigt bra sätt över magen så det som ska hållas på plats gör det så att säga.

Japp, nu är det upp mot bevis!

Maria är taggad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s