Instagrams bästa 2016

Det här gillade ni bäst i min feed på instagram 2016, jag blev lite förvånad. Inte förvånad kanske men hade nog föreställt mig att det skulle vara andra bilder. Vet att tre av bilderna är ifrån samma vecka så just den veckan måste jag ha varit på topp ordentligt.

Alla bilderna är ifrån andra halvan av året, ansiktsmasken på tjejerna är en gammal bild som återkommer lite då och då. Den brukar alltid gillades, gillar den jag med. Mellanmåls inspo verkar också uppskattat 🙂

Bilden på mig är ifrån Tanum Strand från i somras, en riktigt rolig helg där föräldraskapet tog sig en välförtjänt paus och jag åkte ner med Aja och hann med både fest och spa under samma helg, en bra kombo. Jag åker tillbaka till Tanum om knappt två veckor, denna gången med sju andra tjejer, jag lovar er att det kommer bli minst lika mycket trevligheter denna gång.

Solnedgången är från resan nu till Dominikanska och bilden på Pepsi och en cider är ifrån när vi skålade in semestern på Clarion Arlanda innan avresa. Lucia och ett par tokroliga sugrörsglasögon och så Sveriges godaste ostron på Gullmarsstrand.

Var inte bara ostronen som var goda ifrån den Skaldjursplatån me de jag minns särskilt. Ytterligare en tjejhelg där Aja och jag skrattade oss igenom en hel helg, hade julklappsutdelning och åt massor av god mat. Julbordet där de kalla rätterna men den där kräftsillen som slår alla sillvarianter jag har testat och dessertbordet. Jag gillar när det är små bitar så man faktiskt kan testa en hel del utan att rulla hem. Vi lämnade julbordet med lagom mätta magar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s