Det var det här med att sova

Jag vet inte vad jag ska säga om det här med tiden men det går allt annat än bra. När vi kom hem från skolor och jobb idag tittade vi på varandra och bestämde oss för falukorv och makaroner i raketfart. 

Där och då däckade mannen ihop totalt och har något s**t på gång. Under tiden jag nattade J så somnade jag och vaknade två timmar senare befinner mig nu i stadiet av känslan av att ha sovit middag. Två klarvaknas föräldrar nästan halv två, den ena dock ynkligare än ynkligast. 


Semesterfirare gone sömnlösa! 

Jag orkar verkligen inte med sjukdomar nu, har sån energi att min kropp skriker efter att få jobba. 


Jag och en kompis håller på och kolla på resa ihop så flyter allt på nu så flyget jag iväg i maj igen! Tummarna hålls! Trodde aldrig jag skulle säga det men jäklar vad jag saknar sanden mellan tårna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s