Snaps från semestern

Gårdagen spenderades likt alla andra dagar, bad och sol blandat mellan pool och havet.

Jag har aldrig varit en havsmänniska men nu när man praktiskt taget bor på stranden så känner jag att jag gillar det. Är nog vetskapen om att alla faciliteter finns bakom ryggen på mig, spendera en hel dag på stranden kommer nog aldrig bli min grej. Men det är är fantastiskt. Ta sig ett dopp, gå upp och ta en dricka, gå på toan och sen ner igen om an så önskar.

Idag är ingen undantag, vi kör samma rutin igen.

Våra tankar om att bosätta oss i Thailand för en tid blir mer och mer verkliga känner jag. Tidsmässigt har vi svårt att hitta en tid som passar bara. Tankarna får leva vidare…

Är det något man har tid för här så är det just att tänka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s