Nyårskrönika 2016

Nyårskrönika 2016

You win some and you loose some!

Ett år av så otroligt mycket glädje, men även ett år där jag reflekterat en hel del. Jag kan se det nu så här när jag sitter och kikar tillbaka att året inte varit helt lätt!  Men fasen vad glad jag är över året ändå.

Vi har haft både toppar och dalar. Jag har både haft en spricka i foten och för att sedan toppa det med en bruten handled. Allt detta inom loppet av fyra månader. Benskör eller är det ålder som börjar ta ut sin rätt?

Jag har lärt mig mycket, om hur jag vill ha det och om mig själv. Kloka människor har även gett mig rådet att vara mer selektiv. Selektiv inom det mesta, ja jag kan hålla med det.

Så roligt det är att kika tillbaka på året som gått egentligen!

Tack till mig själv och tack till bloggen som bjuder mig på dessa tillbakablickar.

Januari

Januari var en lugn månad med mycket utomhusaktiviteter. Familjen var iväg till Göteborg för en weekend.

Februari

Månaden då vi började få lite kläm på det här med att vara hundägare. Det blev många härliga promenader med varm choklad till skogen för både de med två och fyra ben.

Jag åkte iväg på tjejweekend med Lotta och Åsa till huvudstaden. Mös, skrattade så tårarna sprutade och hann även med att hoppa i sängen. Årets första delfinal av melodifestivalen sågs ifrån hotellsängen.

Jag firade med födelsedag med härliga vänner i ren schlageranda.

Mars

Spenderade en romantisk weekend med min man här

Spenderade fyra härliga dagar i Karlstad med bland annat Maria och Aja

Jag och Aja styrde upp vårt första event i ”vår 10 grupp”. Tänk om vi då visste hur många fler det skulle bli under året.

April

Jag packade med mig fyra kids, hey lite utmaning i livet och åkte till havs. Aja packade med sig sina tre. Två vuxna och sju barn!

Så kul vi hade, en riktig tjejhelg som jag aldrig kommer att glömma.

Womsa hade sin första plåtning av headers inför lanseringen.

Vilken ”mardröm” eller snarare pirr ända ut i fingerspetsarna. Men aldrig hade vi väl kunnat drömma om att det skulle mottas så bra. Vilket projekt och klapp på axeln till oss!

Maj

Månaden som passerade rätt snabbt.

Besök på djurpark och ett och annat gott glas bubbel. Mycket jobb men så kul!

Hinderbana för Jullan och hennes kompis hann vi med också.

Juni

Midsommar på Ekerö

Ventine ala Aja och Sarianne igen. Denna gång med Paddleboard, relax och avslutningsvis poolparty

Womsas lanseringsevent här just det här tillfället ni ser på bilden kommer jag bära med mig hela livet.

Det var helt fantastiskt, en sommardag när man kände både kyla, värme på kinderna och blåsten i håret. En dag där vi visar upp vår produkt inför våra bloggare. En dag där vi fick möjlighetens tt komma ut på kräftsafari. En dag där vi satt på däck bland fiskdoft och åt de där rykande färska havskräftorna.

Oslagbart!

Tror alla känner samma sak inför just det här momentet.

Ännu ett minne när jag tar med mig Aja till Göteborg. Jag visste inte så mycket innan mer än att vi skulle åka båt. Haha

Båt är nog inte rätt benämning utan vi skulle vara med under m32 series och flyga fram i en varsin katamaran. Till historien hör att vi utöver att segla med de här härliga människorna även deltog under deras tävling. Mitt lag vann inte. En seriös tävling alltså där prispotten är på ett par miljoner.

Minne för livet!

Juli

Womsaevent för våra bloggare, vilket gäng!

En grym vecka i Skåne där vi njöt på stränderna och smed planer. Jag älskar Skåne!

Tänk att jag aldrig tagit mig tiden att åka dit.

Fantastisk spahelg med inslag av en del party på TanumStrand!

Augusti

Liseberg med Liza och Jullan

September

Iväg till London på Womsaevent

Oktober

Jessica och Nettan bjöd in till stans roligaste event. Vi fick laga mat på Stadshuskällaren.

Lära oss öppna ostron och dessutom serverade vi maten som vi (delvis) lagat själva. Såå kul!

Womsa turnerade och leverade den första Womsaboxen

November

Resultatet av en isfläck. Gips i 4,5 vecka. Ett par veckor som höll på och knäcka mig. usch vill aldrig mer vara gipsar. Dessa begränsningar och smärta är inget för mig. Tur att det går över och man kommer till sans och inser att det bara är tillfälligt.

Womsa bjöd in till bloggskola.

Så kul att få träffa alla live och få ett ansikte till alla dem som man följt nu under en tid.

December

Flera luciatåg fick jag njuta av. Gipset åkte av på självaste luciadagen, yeeey!

Jag checkade in på Gullmarsstrand för en hel helg med massor av spa, god mat avkoppling och häng!

Tänk så mycket som hänt under 2016.

Jag hoppas 2017 bjuder på minst lika mycket roligt om inte mer kanske, har en känsla av det redan nu.

Tänk att jag även sitter här under en palm i skuggan för att skydda mig mot värmen en stund och skriver den här årskrönikan och blickar tillbaka. Men alltså jag svimmar av pirr just nu. Ni vet semester, känslorna bubblar och man bara hänger.

Man har tid att prioritera den där extra lilla blicken, de där blicken som får en annan person att känna sig älskad och värdefull. Man får en extra strykning över kinden som påminner en om att det är det här livet handlar om, att man har hamnat rätt.

Har du några planer för 2017 redan nu som du vill berätta om?

2 kommentarer

  1. Sandra · januari 1, 2017

    Wow vilket år. Många härliga upplevelser 😃👌🏻. Ha det så skönt i värmen nu. Jag o Tuva tar emot med öppna armar när ni kommer hem 😘😘

    Gilla

  2. Lisa · januari 2, 2017

    Vilket härligt år du verkar haft ändå! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s