Sista klapparna klickas hem idag med 25% rabatt

1

Nackdelen med att vara klar med julklapparna i god tid är att jag ofta råkar ge ett paket i lite tid. Nu är det tur att jag redan skikta iväg alla klappar till mina föräldrar så inte barnen riskar att bli utan helt i år. Jag har några saker kvar att ordna, svärfar och så julklänningar till mig och Elin.

ellosrabattkod

25 % rabatt på din beställning* – inkl. mängder av varumärken och leksaker Nybeställning på kläder, skor, hemtextil, leksaker, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2016-12-18. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten. Gäller max en gång per kund. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Klicka in på Ellos och ange koden 345452 i kassan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s