Lucia

Luciamorgon!

Jag har sovit så dåligt i natt och hade svårt att somna igår, det händer typ aldrig. Drömt en masssa konstigt. Om bilfärder där vi var tvungna att hoppa ur i farten och efter det blev vi jagade! Efter lite amatör googling betyder det att jag har någon form av stress inom mig.

Igår var vi och tittade på Jullans luciatåg, så fint. Idag ska de sjunga för hela skolan så det är lite nerver här hemma på morgonen. Minns den känslan när jag skulle sjunga för skolan. Jag va länge en pojkflicka så lucia eller tärna va inte på tal, istället dansade vi loss som tomtar på scen minns jag.

Det här kanske är det sista luciatåget vi får beskåda av våra barn insåg jag igår. Det är en av de sakerna jag kan känna är lite sorgligt med att barnen växer upp.

Sista luciatåget, sista gången man springer bakom cykeln innn det lossnar, sista året någon tror på tomten och sista hämtningarna på förskolan… Känner ni igen känslan?


Dessa två!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s