Tredje advent

Tredje advent, mysigt!

Vi hade en riktigt mysig dag igår. Mannen inne i sovrummet och fortsatte med tapetseringen. Jag och ungarna pulade med lite allt möjligt. Ungarna tog till och med initiativet att spela kort och vara ute och leka tillsammans i snön som singlat ner i dagarna.

Det är de här dagarna man lever för när allt bara är så som man vill själv.
Mitt i all stress, vardagen ska klaffa, middagen ska serveras och fritidsaktiviteter ska fullföljas så är det inte alltid man får till de här ljusglimtarna. Jag kan ibland stanna upp själv och bara tänka: Njuuuuuuut!

Missa inte tävlingen om musikalbiljetter som avslutas ikväll!

ib larsen adventsljusstake

Tredje ljuset tändes och som tradition var det även adventsfika. Eftersom julen innefattar lite mer sött än vanligt bestämde vi oss för lite nyttigt istället. Jag gillar det här med att samlas allihop, vi får inte alltid till den här tiden då alla kan sitta tillsammans på grund av handboll, basket och fotboll därför är de här söndagarna heliga. Det är tiden då vi sitter ner vid köksbordet en timme och bara snackar. Vi skrattar, pratar om minnen och bara hänger. I slutändan är det ju det julen handlar om i alla lägen.

Hur har ni det med julplaneringen?

Jag ligger ruggigt bra till och i helgen som kommer är det julgodis på agendan av olika slag. Har ni något nyttigare att rekommendera så hit me. Jag behöver inspiration!

tredje advent

Bananglass som faktiskt bara är gjort på banan!

Jag brukar skiva banan som jag stoppar in i frysen och när de har frusit så tar jag bara en stavmixer och mixar. Serveras direkt och gillar du banan så är det riktigt gott. Vi hällde över lite blåbär den här gången.

nyttig glass

Tipsar även om ännu en julklappsmöjlighet inne hos Aja där u kan vinna Skylanders.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s