Värktabletter och biblioteket

Alltså jag är tillbaka på värktabletterna!

Det känns lite surt, använt handen alldeles för mycket idag, plus att jag fick en låda över den i övrigt känns handen okey. Jag drömde i natt att jag fick behålla gipset i fem veckor till. Fem veckor till,  vilket alltså betydde att jag fick ligga i skuggan under palmerna inför den kommande semestern. Så inte värt!

Den här dagen har gått i ett, verkligen.
Timmarna, minuterna och sekunderna har swichat förbi.

Har ni hunnit kika runt bland alla julkalendrar som svämmar över bland bloggare nu. Jag har en del favoriter, dagens lucka här tävlar ut min favoritlampa just nu. Vi har ju även Onlyfemale och Angelicas Värld här på Womsa som har kalenderns som rockar.

Ikväll blir det tidigaste kvällen på länge, sååå trött men glad.

Hann med ett kvällsbesök på biblioteket också, denna donnan slukar böcker i rasande takt just nu.

stinsen söderköping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s