Första advent

Första advent, mys eller överskattat?

Jag startar alltid med flaggan högt i topp första advent och sen brukar det dala allt eftersom, vi vakade utvilade klockan nio imorse och kickade igång dagen med smoothie och planering av dagen. Byte av byxor, inköpt av adventsgrejer och så epparkakasbak stod på schemat. Inte visste jag att vi skulle få sånt ryck eller mannen snarare han gick igång totalt på operation utrensning och fyllde påse efter påse med grejer. Fint blev det!

pepparkaksbak

Vi köpte färdig glutenfri pepparkaksdeg och bakade ut med Lailas mjölmix jag fick titta på i år, kanske vi kan få till ett till pepparkaksbak efter att gipset är borta. Förra året införde vi en ny tradition, bak och adventsfika varje söndag mysigt och det kör vi på i år igen.

polkagris glögg

Till middag och vi pankopanerad kyckling, så gott och så fika efteråt. Ja testade en glögg med polkagrissmak, kände ingen vidare smak av polkagris och rätt söt, jag tyckte om den men är du inget fan av sött så vet de tusan om den faller dig i smaken.

pepparkakor

Vi satt och pratade länge, om den kommande resan och livet i allmänhet bara, typ världens bästa dag i min mening. Snö kom det också en liten stund och det kickade verkligen igång julkänslorna, nu ska ja bara bli av med gipset så känner jag att jag kan dansa vidare på ett lyckorus.

julljus
The Friendly Home

En kommentar

  1. Maria · november 28, 2016

    Fy tycker så synd om dig med din hand! Starkt av dig ändå att skriva i bloggen med en hand antar jag :p.

    Nästa vecka får jag vara din vänster hand:p

    Hoppas det inte gör något att jag läser och kommenterar?? 😇

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s