DIY INFÖR JULEN

DIY INFÖR JULEN – favorittiden på året med allt kommande fix!

I år känner jag mig inte lika pepp på det här med pyssel med tanke på armen som är gipsad men det försvinner ju innan lucia så det finns gott om tid att fixa. Funderar på att bjuda in några vänner för lite julpysselmys, efter att armen är fri då 🙂

Dalvinga i Thailand är en av de bloggar jag dagligen glider in på för att drömma mig bort, min livsdröm ser ju ut precis som som Malin lever just nu. Jag har under flera år haft funderingar och tankar på att åka till Thailand och jobba på svenska skolan, än så länge bara en dröm.

Angelicas Värld tipsar om hur du gör en egen julbock, 40 plus ger förslag på adventskalendrar du gör själv och Only Female ger inspiration kring julpyssel.

Hemma hos Jessica bjuder på ett recept på pasta med lax och bacon i paprikasås, helt min smak på mat, det måste jag testa.

toarullekalender
Bild lånad från 40 plus

Brukar ni pyssla inför julen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s