Bakboxen inget för amatörer!

Under ett par månader har jag varit nyfiken på Bakboxen tänkt att beställa då jag tycker att de förmedlar en myskänsla som tilltalar mig så kom jag då över en box och bestämde mig redan på morgonen att jag skulle baka och såg framför mig de där lyxiga hi-hat cupcakes med nötkrämsfyllning.

bakboxen

HI-HAT CUPCAKES MED NÖTKRÄMSFYLLNING

kitchen aid

Ni ser ju bilden och ni ser mina, slutade i katastrof kan jag tycka. Inte smakade de gott heller, för mörk choklad för min del.

bakboxen
Bricka Dixie – ny favorit!

Det här va alldeles för avancerat för min del men är du bra på att baka och kan avvara lite tålamod så upplever du nog tjänsten annorlunda än mig. Såg att de kommer ut med en juniorbox för barn upp till 15 år, de kan ju vara mer rimligt för min nivå att testa. Under tiden dessa skönheter var i ugnen passade jag på att sortera och rensa mitt bakskåp, varje gång jag har dragit ur lådan har muffinsformar, spritsar och annat fart omkring. Nu äntligen är det lite ordning på torpet 🙂

skarmavbild-2016-11-22-kl-18-04-01

sistema

Burkarna kommer ifrån Sistema som finns på Kitch´n Sverige, älskar dem!

sistema

En kommentar

  1. nettan · november 24, 2016

    Alltså jag älskar att du bjuder på ”efterbilden” 😉
    Min dotter och hennes kompis, båda 11 år, fick en bakbox att gå loss på under höstlovet. Inga frågor utan de fixade allt själva med strålande resultat! Så det kanske är nåt att testa 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s