Depp och lite pepp

Usch idag har jag känt mig låg, det här med att allt går på halvfart är inte min grej…alls!

Försökte slå in julklappar, försökte städa, försökte vika tvätt, slutade med världens värk så blev nerbäddad i sängen istället. Ogillar dessutom det här med att skriva med en hand, tanken hinner försvinna innan fingrarna hunnit skriva klart bokstäverna. Tre veckor och nån dag kvar med gips.

Hade en ljusglimt är jag surfade in på Ving och spanade ny resa iallafall, ska bara boka in ett familjemöte innan vi eventuellt bokar in det.

vante för gips

Fått hem en special vante nu så jag slipper frysa om handen, ljuvligt! Nu behöver jag bara en jacka som jag kan få in armen i också 🙂 Halkskydd har jag investerat i också.

halkskydd

Igår var vi iväg till sjukhuset igen, denna gång med J för att reda mer kring henne. Lite nya prover togs och kräm till hennes vintertorra hud jag har även bytt ut tvättmedlet till Neutral som rekommenderas av Astma & Allergiförbundet .

oparfymerat tvättmedel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s