Date hemma

lanson

Barnen åkte hem till mina föräldrar över natten igår så mannen passade på att köpa hem sushi och lite gott att dricka. Vi satt vid köksbordet innan vi la oss och i sängen redan vid 19 och fortsätta plöja The Ranch som vi satt på senaste två veckorna när vi ska gå och sova. Början var lite sisådär skulle jag säga men de har tagit sig ordentligt så ge inte upp om ni kollar den!

skarmavbild-2016-11-05-kl-18-49-27

Om det är något jag lärt mig när det gäller att åka bil med barn så är det att de alltid blir hungriga när vi passerar en McDonalds skylt det slår verkligen aldrig fel. Jag har äntligen fått in lite rutin och vana att alltid packa med ett mellanmål som kan stilla hungern ett tag. Vitamin Well och Oatly ifrån Smakbox. Vitamin Well var ingen smak för mig men Oatley därmot var mumma. Burken är av märket Sistema och säljs på Kitch´n. Just den här är så bra för smörgåsar, vi har ju väldigt ofta med oss smörgåsar eftersom Julia äter glutenfritt. Sistema produkterna är helt fria från BPA och Phtalater.

Hann även hämta ut en en massa paket ifrån posten också, har dragit på det så fick ta tv vänder ut till bilen. Jullans nya jacka kom iallafall, love it! Måste hinna köpa vinterskor, vinterjacka för lek och lite mössor också innan snön faller ordentligt, hört rykten om att snön är på gång!

skarmavbild-2016-11-05-kl-18-45-28

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s