Att vakna utvilad!

Vaknade i imorse, klockan sju innan klockan ringde, när hände det senast liksom! Vintertid bjuder på det jag gillar allra mest e känsla av pigghet. Helgen rusade i världens fart, ungefär som vanligt känns det som.

Jag har spenderat helgen med att beställa hem lite fler julklappar till barnen. Magnus ska få en matchande klocka, dock inte rosa som jag har lite som när jag var ung när hela familjen gick med matchande träningsoveraller, vi kör omvänt fast med klockor istället.

skin till macDataskinnet kommer ifrån CaseApp

Jag har insett att julen verkligen lurar runt hörnet, ska bli så härligt för då vet jag att det bara är några enstaka dagar kvar tills vi åker iväg till värmen. Den här semestern är så efterlängtad! Beställde lite sommarkläder och skor på rean igår så vi klarar oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s