Womsaboxen – back to Work

För ett tag sen lanserade vi på Womsa vår första box Womsaboxen – back to work! En feelgoodblogg med produkter både både kropp och själ skulle jag vilja säga. Personligen tycker jag (såklart!) att det är en riktigt trevlig box. Clipper organix white tea är så gott, jag har aldrig varit någon tedrickare men började för ett år sen och har hunnit hitta några favoriter sen dess, Clipper är ett av dem! Belvita frukostkex är riktigt goda men mer som ett mellanmålsfika för min smak men gillar dem starkt.

Boxen innehöll även Instagramskyltar för fest och sugrör ifrån Linas glädjeyra. Rapunzel of Swedens hårolja har jag knappt sett röken här av hemma den knep tonåringen samma sekund som produkten packades upp här hemma, ser det som ett bra tecken 🙂

En massageborste ifrån Hannakaffepanna som räddar mina duschar framöver, jag är född i vattumannenstecken och min inbillningsförmåga säger mig att det är därför jag får så mycket ny energi av duschar och bad! Loka Crush apelsin för mig som alltid har cravings oavsett läge i livet och apelsin alltid vinner alla topplistor så blev det här en riktig hit för mig!

Är ni intresserade av att veta mer om Womsaboxen och kanske testa er egen framöver så håll koll på våra sociala medier. Instagram @womsa.se och så in på bloggportalen där vi alltid är snabbast att få ut nyheter.

womsaboxen

Innan det blev en box så hade vi massor av timmars roliga upptåg för oss, det ena konstigare än det andra och så mycket skratt längs med vägen. Roligast tycker jag det var när vi åkte runt och levererade mer än hälften av boxarna personligen. Kul att få se lite nya ansikten och gamla bekanta.

womsaboxen

womsaboxen

womsaboxen

Det rullande kontoret 🙂

womsaboxen

womsaboxen

På besök hemma hos Only Female

skarmavbild-2016-10-30-kl-09-06-22

Carros Kök bjöd både på leende och bakelser!

womsaboxen

Daily Damara

womsaboxen

Atousa Pink

En kommentar

  1. Vilken rolig box

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s