Effektiv lördag!

Jag har haft en riktigt effektiv lördag, vaknade redan 6.30 av att Charlie gnydde, han karterades igår. Allt har gått väldigt bra, hade förväntat mig att det skulle vara något värre men var bara morgonen när man märkte av det lite. Eftersom jag ändå var vaken tog jag tag i tvätten, har haft jordens tvättberg som legat och tittat på mig i över en vecka men nu är allt klart.

Körde två vänder till återvinningen, en sväg för att panta burkar och höststädade tomten med att ta bort ogräs (fyra sopsäckar!) och sen grundlig städning inne. Vid 15 la jag mig i soffan och skulle sträcka ut mig och somnade pladask kan man säga.

Nu har kvällen precis infunnit sig, Julia har en kompis över och på övervåningen hör man steg som rör sig i form av tonåringen som fått i uppgift att städa sitt rum. Jag har blivit serverad ett glas bubbel som bubblar ikapp med ljusen som står på bordet intill. Från högtalarna poppas olika låtar ifrån Så mycket bättre, förra veckan låg jag och Aja och snorade ikapp på Birger Jarl och såg säsongens första avsnitt. Jag tycker att det höll en ovanligt hög klass, kan komma på mig annars att sucka mellan låtarna och plocka med annat så hoppas på att känslan håller i sig även avsnitt två.

Middagen är intagen och snaskskålarna har börjat fyllas, de gula var mina favoriter, de röda var inte riktigt min smak men gick hem hos barnen.

fazer nyheter

Har ni fått känna på solstrålarna idag?

Jag njöt som mest när jag satt med baken mot backen och rensade lite grässtrån som börjat komma mellan plattorna, solen värmde och jag ba´aaaaaaa den här känslan, gav mig ny energi att klara av resten av hösten också. Det är mycket nu, läkarbesök och utredningar som vi behöver göra tar på krafterna men vi börjar närma oss en del och kan iallafall lägga till allergi som tar bort några av de frågetecken vi har haft.

kokosnötkoknötsdrink alkoholfri

Jullan bjuder på kokosnöt, av alla saker var det just kokosnöt hon kom att tänka på, absolut inte som vi haft hemma tidigare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s