Hotel Birger Jarl och Tapas

Åkte upp till Stockholm idag med lite halvfeber, ont i halsen och jorden förkylning och ligger nu nerbäddad i den sköna hotellsägen med Aja och kollar på bachelorette, spännande så här i slutet. Vi ligger här i sviten me två badrum och de lyxiga hotell lakan, ni vet känslan och tycker lite synd om oss själva. Vi beställde hem mat via appen wolt, så himla smidigt, leverans direkt till hotellet och sen upp i myskläder för massa tapas.

skarmavbild-2016-10-22-kl-18-58-27

skarmavbild-2016-10-22-kl-18-58-46

tapas

birger jarl

Snart säger vi godnatt och vaknar upp förhoppningsvis mycket piggare och taggade för en låååång och härlig frukost. Jag har inte mindre än fyra hotellfrukostar framför mig då vi ska på mer spännande äventyr efter det här. Imorgon bjuder nämligen Nettan och Hemma hos Jessica här på Womsa in till event med tio bloggare. Vi har fått en uppsamlingsplats och tid och några ledtrådar längs med vägen. Himla spännande är det iallafall!

skarmavbild-2016-10-22-kl-18-57-40-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s